Siden 1998

Fører dine idéer ud i livet

Fremstilling af prototype

Stålaltaner, ståltrapper og glasværn fremstilles efter mål

Hos JBT Maskinværksted fremstiller vi stålaltaner, ståltrapper og glasværn efter mål til konkurrencedygtige priser, så du får en unik løsning, der passer til lige netop dine behov. Vi løser hovedsageligt opgaver for kunder i Vejle, Give og Horsens, men vi har også mange kunder andre steder fra.

Vi er med dig hele vejen under processen, og vi vægter den gode dialog højt, så vi er sikre på, at den færdige løsning lever op til dine ønsker og behov både i forhold til størrelse og det visuelle. 

Vi går højt op i detaljer, og du er dermed sikret en gennemført løsning, når du vælger os.

Individuelle stålaltaner

Vi starter med at afdække dine ønsker og behov. Herefter går vi i gang med at tegne og designe en ny altan, der matcher dine ønsker og behov, medmindre du allerede selv har en plan om, hvordan altanen skal se ud. Når tegninger og design er godkendt, sætter vi gang i produktionen, og vi kommer selv ud og monterer den færdige altan.

Du kan enten få en individuelt tilpasset altan, eller du kan vælge et af vores standarddesigns. Hos os er der mange muligheder, og vi kan tilbyde dig lige præcis den løsning, du ønsker.

Vores altaner i stål kommer typisk med træbrædder. Hvis du ønsker selv at lægge gulvet, kan dette tages ud af projektet.​

Glasværn der overholder alle sikkerhedsstandarder

Vores glasværn overholder selvfølgelig alle sikkerhedsstandarder, når det kommer til vind og vejr, og de bliver fremstillet af hærdet og lamineret glas, så de er ekstra modstandsdygtige over for det danske vejr. 

Vi tilbyder både opmåling, fremstilling og montering af glasværn indendørs og udendørs. Det kan for eksempel bruges som rækværk til terrasse, glas til altan eller glas til tagterrasse.

Ståltrapper til ethvert behov

Afhængigt af dine behov kan vi fremstille ståltrapper med skridsikre trin. Det kan være en stor fordel i forbindelse med brandtrapper, men du har også mulighed for at vælge andre overflader, som kan betrædes med bare tæer. 

Det kan være en god løsning, hvis der er behov for en udvendig trappe til en terrasse. Vi kan derudover også tilbyde et gelænder til ståltrapper.

Kontakt os og hør mere eller få en pris

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 50 73 46 eller e-mail jbtm@jbtm.dk for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud på ståltrapper, stålaltaner eller glasværn.

​84m² stor terrasse

Montering af 39x1,5 meter svalegang i Rønde

Altan i 2 plan monteret Skanderborg​

Glasværn uden balustre

​​​Bliv kontaktet

​Du er velkommen til at ringe til os på telefon

+45 40 50 73 46 - eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om JBT Maskinværksted

JBT Maskinværksted har eksisteret siden 1998, de første 10 år var det kun en deltidsvirksomhed, da Jens Therkildsen som ejer virksomheden, var fuldtidsansat som værkfører på en produktions virksomhed.

Hos os bliver idéer til virkelighed. Vi udvikler og bygger både egne og andres idéer til maskiner & specialkomponeneter.

Har du brug for at føre din idé ud i livet, så lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt

Skanderborgvej 49,
​7171 Uldum

CVR.: 20833793

​Telefon: +45 40  50​  73  46

​E-mail: jbtm@jbtm.dk